Oldalak

2013. december 20., péntek

Bakonyi csiprkecomb rizzsel

Nagyon szeretem a gombát és a szalonnát, na meg a csirkecombot így ezt hoztam össze belőle, igaz eddig még csirkecombbal nem ettem, de nekem nagyon bejött :)

A csirkecombokat befűszereztem és kevés olíván lefedve megsütöttem őket. A rizst megfőztem és formába nyomkodtam. A szalonnát és bacont felkockáztam, megpirítottam, hozzá adtam a karikára vágott hagymát, sóztam borsoztam, beledobtam a gombát (ha nem nyers akkor a paprika után add hozzá) amikor lefőtte a levét megpaprikáztam, lisztet szórtam rá és felöntöttem tejszínnel. Ha szükséges még ízesítsd utána. Amikor besűrűsödött a rizs mellé tettem, rá a sült csirkecomb és tálalhatod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése