Oldalak

2013. április 15., hétfő

Sonkás, baconös, gombás quiche / ham, bacon, mushrooms quiche

1 csésze teljes kiőrlésű liszt
1 csésze mindenre alkalmas liszt
11dkg vaj

1 cup whole wheat flour
1 cup all-purpose flour
4 oz butter


Mixerben keverd össze a késes fejel a vajat a liszttel és adj hozzá annyi vizet, hogy nyújtható tésztát kapj. /
In your food processor combine the flours and diced butter. Pulse few times until it resembles fine breadcrumbs
Add a little cold water to form a soft dough
 
 Két Sütőpapír között nyújtsd ki
 
Igazgasd bele a formába.
  

  
 Szurkáld meg villával, Rakd me 30 percre a hűtőbe, majd 200 fokra melegített sütőben süsd meg.



Roll out the dough and line a 10 inch quiche pan, put it the fridge for about 20-30 minutes. Meanwhile preheat the oven at 400F. When chilled prick the dough with a fork and cover with parchment paper and dry beans. Bake for 20 minutes.




A gombát szeleteld fel. / Slice the mushrooms.
 

 


 
Szeleteld fel a bacont ( 10 dkg) és a sonkát ( 20 dkg) is. /
Slice the bacon (100 g) and ham (200 g) as well.
 
Pirítsd meg őket. Majd hűtsd meg.
Toast them. Then cool it.
 
 Keverj össze 3 tojást egy bögre tejet, sóval borssal. /
Mix 3 eggs With a cup of milk, salt, pepper.
 
 
Öntsd a sonkás gombát a sült tésztára. Majd öntsd rá a tojásos mixet és bőven szórd meg reszelt sajttal. / Pour the mushrooms and ham on the fried dough. Then pour the egg mix and sprinkle it with plenty of grated cheese.


Süsd 180 C fokon szép barnára.  / Bake 180 degrees C, a nice brown.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése