Mint ahogy a képen is látod kell hozzá olivaolaj, 1 tárca tarja, 1ü alma cider, só, bors, sertésfűszerkeverék, 3 alma (én a zöldet szeretem), a krumplihoz: olivaolaj, újkrumpli, só és kakukkfű. Az almát megpucolod, felkockázod, a tepsibe teszed, ráteszed a sózott, borsozott tarját, meglocsolod a ciderrel és megszórod a fűszerkeverékkel. Fedd le alufóliával és mehet a sütőbe 160 fokra. Amíg sül addig pucold meg a krumplit, vágd ketté öket és főzd meg sós vízben. ha megfőtt, de nem szétfőtt, szürd le, olivaolajjal locsold meg, sózd, szord meg kakukkfűvel, locsold meg és mehet a sütő aljába, ha aranybarnára pirul akkor kész van (én ma picit türelmetlen voltam így még nincs megpirulva :D). közben vedd le az aluóliát a tarjáról ha megpuhult, és a levével locsolgatva süsd szép pirosra.
Jóétvágyat hozzá:)
De jól néz ki biztos finom is majd megcsinálom én is :)
VálaszTörlés