2013. június 24., hétfő

kechupos csirkecomb petrezselymes krumplival

Csirkecomb:
6 felső comb
olaj
3 kanál kechup, 1 kanál mustár, só, bors, 1 kanál olaj elkeverve (ha fűszeresebben szereted akkor egy kis sült csirke fűszerkeverék)

A combokat megtisztítod, bekened a kechupos szósszal. Leöntöd olajjal és hűtőbe teszed 1-2 órára. Akár éjszakára is maradhat. Vagy grillen, vagy sütőben 180 C fokon megsütöd.

Petrezselymes krumpli:

1 hagymát felkockázol. A petrezselyem zöldet felaprítod. pici zsíron, vagy olívaolajon megfonnyasztod.  Delikátot és egy mokkáskanál pirospaprikát adsz hozzá. és a főtt krumplihoz kevered.


Chicken leg

6 of upper leg

oil

3 tablespoons kechup, 1 tablespoon mustard, salt, pepper, mixed with 1 tablespoon oil (if you like spicy add a little fried chicken seasoning)

The legs are cleaned smeared with the ketchup sauce. Decant oil and refrigerate for 1-2 hours . Even can stay overnight. Or grill or oven bake 180 degrees C.

Parsley potatoes:



1 diced onion. The parsley is minced. little lard or olive oil fry. Delikátot and you add a tsp red pepper. and boiled potatoes mixed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése