hozzávalók
- 25 dkg szitán áttört túró / cottage cheese
- 1 cs vaníliás pudingpor / 1 not instant vanilla pudding
- 3 dl tej / 1 and 1/3 cup milk
- 15-17 dkg kókuszreszelék / 150-170g dessicated coconut
- nyírfacukor (vagy cukor) ízlés szerint / sugar on your taste
- pár csepp vanília aroma / some dropp vanilla flavor
- kevés rózsaszínű marcipán, fekete szezámmag / pink marzipan in the ears, black sesame seeds for the eyes
elkészítés
- A nyírfacukorral édesített tejjel jó sűrű pudingot főzünk. Amikor kész, hozzákeverünk 12-13 dkg kókuszreszeléket, a vanília aromát, lefedjük, és hagyjuk kihűlni. / Cook with the sugar and milk a thick pudding. When you are done, add 120-130 grams of coconut , the vanilla flavor, cover and leave to cool.
- Amikor a puding kihűlt, hozzákeverjük az áttört túrót, majd tojás alakú gombócokat formázunk, és a maradék kókuszreszelékben meghempergetjük. / When the pudding has cooled, add the mashed cottage cheese, form egg-shaped balls and roll in the remaining desiccated coconut.
- Rózsaszínű marcipánból kivágjuk a nyuszik füleit, majd a gombócokra tesszük. A szemük fekete szezámmagból van. / Cut out the ears from the pink marzipan, and then placed in the dumplings. Their eyes are black sesame.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése