2013. március 21., csütörtök

Pöttyös piskóta

6 tojás / 6 egg
6 evőkanál liszt / 6 tablespoon flour
6 evőkanál cukor / 6 tablespoon sugar
egy késhegynyi sütőpor / 1/2 teaspoon baking powder
kakaó a pöttyökhöz / Cocoa for the dots

Válaszd szét a tojásokat. / Divide the eggs
Verd fel a fehérjét. / Beat up the whites.
Keverd össze a sárgáját a cukorral, majd add hozzá apránként a lisztet. Adj hozzá egy kanál vizet és egy kanál olajat. Majd óvatosan keverd bele a felvert fehérjét. / Mix in the sugar and the flour to the yolks. Add a tablespoon water and a tablespoon oil. Then add the whites.
 
Vegyél ki egy kicsit a tésztából és keverd össze kakaóval és csináld meg a pöttyöket. Süsd meg 180 fokon és még melegen csavard fel, majd hagyd kihülni. Ha kihült töltsd be ízlás szerinti krémmel. / Mixte up a litle bit with cocoa and make the dots. Bake at 180 degrees and twist at warm and then let it cool.
When cool load it,

http://napfenyesfuszer.blogspot.hu/2012_10_01_archive.html



3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötletek!!!!

    VálaszTörlés
  2. Érdeklődni szeretnék, hogy ezeket a sütőpapirokat hol lehet vásárolni és mennyibe kerülnek? Nagyon szépek a piskótatekercsek!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezeket neked kell rajzolni színezett tésztából, de ha látok valahol, megosztom

      Törlés