2016. május 29., vasárnap

Repülőtéri gyereknap 2016

Emlékszem nem is olyan rég volt, hogy én is izgalommal készültem a gyereknapra. Ez majdnem olyan izgalmas volt mint a búcsú, volt pónin lovaglás, körhinta, céllövölde, célbadobó, ésmindenféle misztikus, izgalmas dolog, ami egy kisgyereknek maga a csodavilág... és ami ma megmelengette a szívem, az az, hogy elmúlt majd harminc évben ez az egy nem változott, azaz még mindig lehet ilyet találni :)A hét elején szóltak, hogy megyünk-e a Repülőtérre, mondom miért ne, akkor még nem tudtam, hogy igazán mire is számítsunk. Amire készültem:
-nagy tömeg
-horror árak
-hisztiző gyerekek

Ehhez  képest egy szuper délelőttöt töltöttünk el. A fellépők cukik voltak nagyon. A terület elég nagy, hogy ne érezze az ember a tömeg nyomását. Az arcfestők szuper ügyesek, a kínálat széles, az árak nem voltak elszállva.

A gyerekekkel megbeszéltük az elején, hogy nem vesszük meg az összes portékát, így nem volt hiszti.
 Ettek aszalt gyümit az édességesnél.
Ha már repülőtér beszereztünk egy saját repülőt ;)

És ami a legfontosabb és legizgalmasabb körhintáztunk, majd fáradt és boldog gyerekeinkkel meglátogattuk a mamákat :)De még nem ért véget a nap, már tűkön ül a társaság,várják, hogy menjünk szalonnát sütni, mert ma ők választották ki a vacsit és ezt szerették volna :) Meséljetek, nektek hogy telt a gyereknap?

További képek a teljesség igénye nélkül:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése