2013. május 11., szombat

Sertésboorda Budapest módra

http://www.mindmegette.hu/sertesborda-budapest-modra.recept
4 large or 8 small slices of boneless pork chops
200g chicken livers
400g mushrooms
200g peas
100g smoked bacon
2 onions
2 Hungarian paprika
2 tomatoes
oil
ground black pepper
1 teaspoon red pepper
salt
seasonings
grill seasoning


Beat the chops, then sprinkle with grill seasoning, add a little oil and fry red. The onions, chicken liver, green pepper, tomato, mushrooms and bacon cut into small cubes.

When the bacon is thawed, place the onions and fry for gold.  Add the mushroom. Salt, pepper and when the water  has evaporated, place the chicken liver and fry quickly. Add the peas, peppers and tomatoes. Sprinkle with red pepper, and simmer together ready.
Servepiled on the stew meat . Added to rice.
   

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
  • 20 dkg csirkemáj
  • 40 dkg gomba
  • 20 dkg zöldborsó
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db tv paprika
  • 2 db paradicsom
  • olaj
  • őrölt feketebors
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • ételízesítő
  • grill fűszerkeverék

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, a csirkemájat, a paprikát, a paradicsomot, a gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk.

A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk,borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott, rátesszük a csirkemájat, és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, a paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát, és együtt készre pároljuk.

Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk. Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése