1 pcs boneless chicken thigh , 3 table spoon teriyaki sauce, 1
tablespoon sesame oil, 1 table spoon corn flour, 1/2 tea spoon sesame
seed
1 tálca csont nélküli csirkemell, 3 evőkanál teriyaki szósz, 1 ek szezám olaj, 1 ek kukoricaliszt, 1/1 teáskanál szezám mag.
~ Marinated chicken fillet with teriyaki sauce & sesame oil, keep in chiller for 1 hour.
Pácoljuk be a vékonyra szeletelt csirkemellet a teriyaki szószba és a szezámolajba, majd tegyük 1 órára a hótőbe.
~ Heat up the pan with slow fire, fried the sesame seed till golden brown, set aside
Lassú tűzün pirítsuk meg a szezámmagot.
~ Mixed corn flour with chicken fillet with teriyaki sauce
Adjuk hozzá a kukoricalisztet a bepácolt csirkemellhez.
~ Heat up the pan with sesame oil, stir fried the chicken fillet till cooked, add on 2 spoons teriyaki sauce & 1 spoon of water.
Itt azt mondja a recept, hogy forrósítsunk fel szezámolajat, abban pirítsuk meg a csirkét, majd adjunk hozzá 2 ek teriyaki szószt és 1 ek vizet (nem értem, hogy ez a 2 benne volt e a 3 kanálban vagy sem, kóstoljátok meg mielőtt beleteszitek, ha kapok ilyen szószt tesztelem)
~ Sprinkle the sesame seed on chicken fillet, ready to serve
Szórd meg a szezámmaggal és tálalhatod.
Én vagy rizst, vagy sült krumplit adnék hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése