2013. április 11., csütörtök

Torta festés / How to paint cake

Minden torta egy fehér lap mondhatnánk és ez így is van, hisz a legtöbb fehérként kezdi az életét.
(Each cake is a white sheet and you might say this is true, because most white as begin life.)
 
Majd miután megrajzoltam nagyjából a vonalakat jöhet a festés. Ami többféleképp is történhet. Akinek van Airbrusha az egyszerűen csak sablont készít, átfújja és kész. Na de itt van egy pici gond, azt aranyáron mérik :'( Viszont van nekem egy kedves öcsém aki nekem adta a kinőtt airbrushját így majd láthatjátok azt is, hogy hogy kezdem a próbálgatását, de az még odébb van :)
Szóval torta beburkolva, festeni kellene, ha a vonalakat nagyjából megtervezted jöhet a rajzolgatás. Festhetsz gél festékkel, nem szabad folynia, viszont ha túl sűrű mielőtt elkezdesz festeni mártsd citromlébe az ecseted, de húzd le. Átfesteni csak akkor lehet újra  a réteget, ha megszárad, egyébként csak csíkos lesz. Én személy szerint porfestékkel szeretek a legjobban festeni, ez is történhet kétféle képen, vagy szárazon satírozol vele, vagy az előbb ismertetett módon citromleves ecsettel szép és finom vonalakat tudsz húzni.

(Then after I drew some lines come from painting. What can be done in several ways. He who has an airbrush to create only simple template, and blowing the cash. Oh but there's a little problem, we measure the price of gold: '(But I have a dear brother who gave me the airbrushját grown so then I can see is that trial and error to begin with, but even further there :)

So I wrapped cake should paint where the lines come around You designed a drawing aid. You can paint stained gel, we should not take place, but if it is too thick dip in lemon juice before you begin to paint in the brush, but pull it off. You can just paint over the pad again when it dries, otherwise it will only be striped. Personally, I like the best powder paint, this can be done in two ways, or satírozol it is dry or the manner described above lemon soup with a nice brush and fine lines can be removed.)


The google translated it. If I have more time to I translate it properly. Only now we have madhouse, cranky kids.
Ez a torta por festékkel van satírozva.
Ez porfestékkel festve.
Ezen a fényes rész gélfesték, ezüst folyékony festék és a matt porral lett satírozva.

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Látom, hogy gél festékkel is csinálgatsz festett tortákat. Egy kérdést szeretnék ezzel kapcsolatban. Ha nem fondanttal burkolom a tortát, hanem marcipánnal... arra hogy festek ecsettel? Megvárjam, amíg burkolás után megszárad kissé, vagy lehet egyből festeni?

    VálaszTörlés