2013. április 2., kedd

Burgonyakrémleves /potato soup

5-6 burgonya / 5-6 potato
1 leveskocka / 1 stock cube
5 dl főző tejszín / 2 cup cooking cream
só, bors / salt, pepper 

bacon vagy sonka / bacon or ham
3 hagyma / 3 onion
oliva olaj / olive oil

A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, felöntjük vízzel, hogy ellepje, beledobjuk a leveskockát és puhára főzzük. Ha megfőtt beleöntjük a tejszínt és leturmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk és visszatesszük sűrűsödni. A tetejére a bacont ( most a húsvéti sonkát) felcsíkozzuk és felkarikázott hagymával kevés olíva olajon megpároljuk. Ha szeretitek tehetsz rá reszelt sajtot. Jó étvágyat hozzá.


The potatoes peeled, dice, add water to cover, throw it a soup cubes and cook until soft. When cooked stir in the cream and blend. Add salt and pepper and cook until it becomes thick. The top: the sliced ​​bacon (now the Easter ham), sliced ​​onions simmer on a little olive oil. If you like you can do it with grated cheese. Enjoy your meal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése