- 10 db burgonya
- 1 db tojás
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 tk őrölt bors
- 1 ek só
- 1 db nagy vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 1 marék liszt
A nyers burgonyát durva reszelőn lereszelem és hagyom állni 5 percet. Ezalatt az idő alatt a hagymát és a fokhagymát összezúzom....
10 potatoes
1 egg
1 bunch of parsley
1 teaspoon ground black pepper
1 tablespoon of salt
1 large red onion
1 head of garlic
1 handful of flour
Grate the potatos, the onion and the garlic fine. Squeeze them.
Chop the pastley.
Add egg, flour, salt and pepper, and mix it well.
Heat oil in a saucepan and drop potato mixture by tablespoonfuls into hot oil, a few at a time, flattening each with a spatula.
Cook 2 to 3 minutes on each side, until browned and crisp.
Nagyon finom.
VálaszTörlés