Pogi and bunnies:
Many people have asked that the bunnies would work this cake dough. Tested. Have not been perfect, but the more successful. Even the cake dough is very smooth and easy to run up the yeast in milk, then throw everything into a large bowl, pour in the yeast and mix. roll it out to about 1 inches thick, the top of the chops and shred it. So, you might ask where are the rabbits right, the images show how to do it :)
hozzávalók
1 kg liszt (1 kg flour)
40 dkg darált tepertő (400g Minced pork cracklings)
4-5 dl tejföl (2 cup sour cream)
1+1 tojás (1 egg in, 1 for the top)
1 egész cs friss élesztő (50 g fresh yeast)
4 tk só (4 teaspoon salt)
ízlés szerint bors (pepper)
1 kk sütőpor ( 1/2 teaspoon baking powder)
1 ek sertészsír (1 tablespoon lard)
1 tk pirospaparika (1 teaspoon red paprika hungaryan one :) )
1/2 dl tej (1/4 cup milk)
pogi:
ez a kép illusztráció, sajnos ez a fázis kimaradt a fotózásból :) |
Először a pogikat szaggasd ki, amíg a nyuszik készülnek, addig ők kelnek egy kicsit. Kend meg őket tojással és mehetnek 190 C fokra a sütőbe.
First cut the pogi of a half dough, then do it the bunnies. Put them on a baking sheet and bake in 190 ° C oven.
Még farkincája is van :-) Hallottad tőlem már párszor milyen ügyi vagy, de nem hagyhatom szó nélkül ezeket a nyuszmókat :-)
VálaszTörlés