2013. február 26., kedd

tócsni

 Az eredeti recept itt megtalálható:http://olcso-receptek.hu/gyors/petrezselymes-tocsni/
  • 10 db burgonya
  • 1 db tojás
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 tk őrölt bors
  • 1 ek só
  • 1 db nagy vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 marék liszt
Elkészítése:
A nyers burgonyát durva reszelőn lereszelem és hagyom állni 5 percet. Ezalatt az idő alatt a hagymát és a fokhagymát összezúzom....


     10 potatoes
     1 egg
     1 bunch of parsley
     1 teaspoon ground black pepper
     1 tablespoon of salt
     1 large red onion
     1 head of garlic
     1 handful of flour



Grate the potatos, the onion and the garlic fine. Squeeze them.
Chop the pastley.
Add egg, flour, salt and pepper, and mix it well.
Heat oil in a saucepan and drop potato mixture by tablespoonfuls into hot oil, a few at a time, flattening each with a spatula.
Cook 2 to 3 minutes on each side, until browned and crisp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Facebook Share