2015. február 6., péntek

bögrés sajtos tészta

Még finomításra szorul a recept szerintem, de megosztom, hogy később megtaláljam, nekem a csak sajt olyan snassz...

Hozzávalók:
1 bögre víz
1/2 bögre apró makaróni tészta
1/2 bögre általad választott sajtok keveréke

A tésztát beleteszed a bögrébe felengeded vízzel és bedugod a mikróba 8 percre. először 5 percnél, majd 2nél megkevered és ha kell még hozzá víz akkor adj hozzá. Ha kész kóstold meg, hogy megfőtt e, ha igen mehet rá a sajt és megkevered és eheted is....szerintem tuti kell még bele egy kis ízesítés is, de holnap kiderül.

INGREDIENTS
1 cup water
½ cup elbow macaroni
½ cup cheeses of choice


DIRECTIONS
1. Put macaroni in a mug and pour in water. (You may want to add more or less water depending on mug size, but there should be more than enough to completely cover noodles).
2. Microwave on high for 8 minutes pausing at the 5 and 2 minute mark to stir and add more water if necessary.
3. Cook until al dente.
4. Add cheese to pasta mixing with the small amount of water remaining at bottom of mug
5. If cheese does not completely melt, pop mug back in microwave for 30-60 seconds
6. Stir then enjoy!

NOTES
-If you are feeling really fancy with your microwave cooking skills add some herbs or veggies like red peppers or chopped broccoli

http://www.thebettermartha.com/2013/07/the-better-instant-mac-cheese-in-mug.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése