2015. február 6., péntek

Almás májas csirkecomb

Én csirkecombot vettem bele, meg pár májat (ez kimaradhat).
Felszeleteltem 1 almát és egy lila hagymát.
Meglocsoltam a tepsi alját olajjal és megszórtam kakukkfűvel, rozmaringgal, sóval, borssal, kicsi szerecsendióval. Erre fektettem a húst és a májat, majd a tetejét újra megszórtam. Rápakoltam az almát és a lila hagymát amit pici fahéjjal megszórtam, majd felöntöttem fehérborral. Először fólia alatt, majd ha megpuhult fólia nélkül 180 fokon megsütöttem.  Krumplipürével tálaltam.

I bought chicken legs, and a couple of the liver (this may be left out).
I sliced 1 apple and 1 red onion.
Wetted the bottom of the pan with olive oil and sprinkled with thyme, rosemary, salt, pepper, and a small nutmeg . I laid the meat and liver on it, and then sprinkled over the top. I add apples and red onion then sprinkled with tiny cinnamon add a cup of white wine. First bake under the foil, and when it is soft take out the foil and fried at 180 degrees.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése