2015. február 6., péntek

Túrós tészta



Tudom-tudom nem csíktészta de válság van grin hangulatjelKockatésztám volt itthon és mivel mi azzal is megesszük nem költöttem rá plusz pénzt. Az ízén semmit sem rontott, sőőőt tongue hangulatjel 

Szerintem kimondottan a rohanós napokra találták ki a túrós tésztát. Annak aki még nem csinált volna: Megfőzöd a tésztát, felkockázod és megsütöd a szalonnát, a zsírját leszűröd, egy részét a főtt tésztához kevered, rászórod a túrót, tejföl a tetejére és megszórod a szalonnával. Nálunk mindenki magának sózza ízlés szerint. Egyébként ez is egy ahány ház annyi szokás étel, mert ettem már vajjal készítve, úgy hogy minden bele lett téve egy lábasba és össze lett melegítve, úgy az íze teljesen más, de nem rossz. Az én anyukám pedig tepsibe rétegzi és megsüti.

I think specifically for the running around days found out the cottage cheese pasta. To anyone who has not been made yet: the pasta is cooked, risk and fry the bacon, filter the fat from , mix some with the cooked pasta, sprinkle with the cottage cheese, sour cream over the top and sprinkle with bacon. Add salt to taste.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése