2013. április 21., vasárnap

Mini egér torta

Húgom barátnőjének az unokahúgának készült ez a torta. Egy igazán tüneményes talpig csaj kislánynak. Milyen is lehetne a színe, mint rózsaszín ez evidens, viszont belül csoki krém pihen, mivel a csokit szereti.

My sister's girlfriend ask mi to do for her cousin ​this cake. She is a truly phenomenal little girl. What could be the color then pink as it is evident, however,inside is the chocolate cream for the chocolate lover.



Mini kézzel lett festve, fondant lapra. 3 féle rózsaszínt használtam hozzá és feketét. Valaki kérdezte, hogy sablonnal készült e, nem tudom, hogy lehet e ilyen sablont kapni, ha igen, akkor azt hol :( azzal biztos sokkal egyszerűbb lenne, mert így szolid 4 órás munka volt amire tökéletes lett.

Mini is hand painted on fondant sheet. 3 kinds of pink and black was used to. Someone asked me this is template? I do not know that you can get such a template, if so, where it (with proof would be much easier because it was a solid 4 hours of work which was perfect.



Az oldalát ezzel a csővel fodroztam ( I use this tips on the side):
A tetejéhez pedig ezt használtam (I make the top with this tips):

Végül elkészült a rózsaszín fondant-ból készült tábla is, amit folyékony arany festékkel festettem körbe és csillogó bordó betűket kapott. Ezzel készen is lettünk a tortával.

Finally I finished the table is made ​​from pink fondant that I painted liquid gold paint around and got a shiny red letters. That's it became a cake.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése