2013. április 2., kedd

Bab krémleves: bean soup

illusztráció
2 doboz fehér bab ( vagy 2 dl  fehér gyöngybab) / 2 can white bean
2 sárgarépa / 2 carot
2 vörös hagyma / 2 onion
só, bors / salt, pepper
olaj / oil

a tetejére / on the top: 
Sonka / ham diced and oil roasted
3 szelet kenyér, vagy kész kenyérkocka / 3 slice bread diced and baked to dry

A hagymát és a sárgarépát felkockázzuk, kevés olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babot és kb 4 dl vizet. ( Ha szárazbabból csináljuk azt előbb megfőzzük. Ha nem akarjuk az összes babot pürésíteni, akkor csak a felét öntjük bele.) leturmixoljuk és visszatesszük sűrűsödni ( itt tesszük bele a félretett babunkat) Megkóstoljuk, ha még kell sózzuk borsozzuk. Pirított sonka és kenyér kockákkal tálaljuk

Dice the onion and carrots, simmer on a little oil and add salt and pepper, then add the beans and about 4 ounces of water. (If you do it first cooked dry beans. If you do not want all the given bean blender, you can just pour half of it.) Blender put back to cook (we include the other party beans) taste it if you need to add salt and pepper. Toasted ham and serve with croutons

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése